Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Menu
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal 2
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal 3
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal 4
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal 5
Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal 6
Exclusief online

Flokoo Wandmeubel Klimmuur Katten - 5-delig - Luxe Klim Wand voor aan de Muur - Krabpaal

  • Kwalitatief materiaal
  • Mooi design
  • Eenvoudig in gebruik

Toon specificaties

99,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

KattenbomenFLOKOO producten

Productomschrijving

Is jouw geliefde kat altijd op zoek naar avontuur en stimulatie? Wil je hem of haar verwennen met een speeltoestel dat voor urenlang vermaak zorgt? Zoek niet verder! Onze hoogwaardige kattenspeelwand is de perfecte aanvulling op het leven van je harige vriend. Deze complete set biedt jouw kat de ultieme speelervaring, terwijl jij geniet van gemoedsrust en een tevreden huisdier.

Hoogwaardig Materiaal voor Duurzaam Plezier
We begrijpen dat je alleen het beste voor je kat wilt. Daarom is onze kattenspeelwand gemaakt van materialen van topkwaliteit. Het duurzame en milieuvriendelijke materiaal is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je kat veilig kan spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over schadelijke stoffen. Onze speelwand is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je kat jarenlang plezier kan beleven zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vervanging.

Eenvoudig te Bevestigen voor Snel Plezier
Geen gedoe meer met ingewikkelde montage! Onze kattenspeelwand is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Het bevestigen van deze speelwand is een fluitje van een cent. Zelfs als je geen ervaren klusser bent, kun je het in enkele minuten voor elkaar krijgen. Dankzij de duidelijke instructies en het bijgeleverde bevestigingsmateriaal kun je snel beginnen met het verwennen van je kat. Geen stress, geen gedoe, alleen maar plezier!

Urenlang Speelplezier voor een Gelukkige Kat
Een van de grootste voordelen van onze kattenspeelwand is het vermogen om je kat te voorzien van urenlang speelplezier. Katten zijn van nature nieuwsgierige en actieve dieren, en onze speelwand stimuleert deze natuurlijke drang naar avontuur. Je kat zal zich nooit meer vervelen en zal dol zijn op het verkennen van de verschillende elementen van de speelwand. Van klimmen tot krabben en jagen, deze wand biedt een verscheidenheid aan activiteiten om je kat te vermaken. Dit betekent minder verveelde kattenstreken en een gelukkiger huisdier.

Complete Set voor Maximale Fun
Onze kattenspeelwand wordt geleverd als een complete set, waardoor je alles krijgt wat je nodig hebt voor een complete en boeiende speelervaring voor je kat. Je hoeft niet apart accessoires aan te schaffen of je zorgen te maken dat je iets mist. Alles wat je nodig hebt, van klimplatforms tot speelballetjes en krabelementen, is inbegrepen in de set. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook geld. En het belangrijkste is dat het je kat een gevarieerde en verrijkende omgeving biedt om te verkennen.

De Perfecte Aanvulling op je Interieur
Onze kattenspeelwand is niet alleen leuk voor je kat, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Het stijlvolle en eigentijdse ontwerp past naadloos in vrijwel elke woonruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over lelijke speeltoestellen die de esthetiek van je huis verpesten. In plaats daarvan zal onze speelwand een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van je huis, terwijl je kat er volop van geniet.

Wervelend Entertainment voor katten
De voordelen van onze kattenspeelwand zijn niet beperkt tot actieve buitenkatten. Het is ook een geweldige aanvulling voor binnenkatten die beperkte mogelijkheden hebben om hun energie kwijt te raken. Deze speelwand biedt je binnenkat de kans om te klimmen, krabben en spelen, wat essentieel is voor hun fysieke en mentale gezondheid. Zorg ervoor dat je kat gelukkig en actief blijft, zelfs als hij binnen moet blijven.

Kortom, onze kattenspeelwand is de ultieme investering in het welzijn en plezier van je kat. Hoogwaardig materiaal, eenvoudige installatie, urenlang speelplezier en een complete set maken dit tot een onmisbaar speeltoestel voor kattenliefhebbers. Je kat verdient alleen het beste, en met onze kattenspeelwand geef je hem precies dat.

EAN:
  • 8720964702124

Specificaties

  • Algemeen
    Type huisvesting voor huisdier
    Anders
    Binnen/buitengebruik
    i
    Bovengronds
    Type dier
    Anders
  • Technische kenmerken
    UV-bestendig
    i
    Weerbestendig
    Materiaal
    Anders
    Type materiaal
    PP (polypropyleen)
  • Uiterlijke kenmerken
    Afwerking
    Anders
    Kleurfamilie
    Anders

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten