Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Menu
SHELLY Pro 3EM Switch Add-on Shelly Pro 3EM Schakelaar Add-On
SHELLY Pro 3EM Switch Add-on Shelly Pro 3EM Schakelaar Add-On 2
Exclusief online

SHELLY Pro 3EM Switch Add-on Shelly Pro 3EM Schakelaar Add-On

  • Verbeterde functionaliteit
  • Galvanische isolatie
  • Eenvoudige installatie
  • Naadloze compatibiliteit
  • Eenvoudige installatie

Toon specificaties

29,

50

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Overige toebehoren groepenkastenSHELLY producten

Productomschrijving

Shelly Pro 3EM Schakelaar Add-On


De Shelly Pro 3EM staat bekend om zijn geavanceerde energiebewakingsmogelijkheden en is verder uitgebreid met een speciaal ontworpen, galvanisch geïsoleerde schakelaar. Als u uw energiebeheer wilt verbeteren, is de galvanisch geïsoleerde schakelaar een uitstekende keuze. Hij is ontworpen om uitsluitend te werken met Shelly Pro 3EM-apparaten, waardoor hun mogelijkheden worden uitgebreid en compatibiliteit met een breder scala aan elektrische systemen wordt gegarandeerd. Dit betekent dat u uw Shelly Pro 3EM kunt maximaliseren en kunt genieten van een veelzijdiger en krachtiger hulpmiddel voor energiebeheer. Een van de beste dingen aan deze schakelaar is de integratie met uw bestaande elektrische infrastructuur. Dankzij de DIN-railmontagefunctie is hij eenvoudig te bevestigen aan een Shelly Pro 3EM-apparaat, en de galvanisch gescheiden droge contacten geven je nauwkeurige controle over contactors en andere elektrische apparaten. Hierdoor kunt u uw energieverbruik effectiever en veiliger beheren en optimaliseren. De schakelaar biedt u ook meer flexibiliteit bij het bedienen van een uitgebreider scala aan apparaten, wat essentieel is voor effectief energiebeheer. Het ontwerp is gericht op het verbeteren van de mogelijkheden van Shelly Pro 3EM apparaten en biedt een harmonieuze en efficiënte integratie. Dit zorgt ervoor dat u het volledige potentieel van uw Shelly Pro 3EM kunt benutten en uw energiemonitoringsysteem gemakkelijk kunt upgraden. Over het geheel genomen is de galvanisch gescheiden schakelaar voor de Shelly Pro 3EM een praktische en doordachte verbetering van een reeds krachtig apparaat. Zijn compatibiliteit, installatiegemak en verhoogde controle maken het een waardevolle aanvulling voor iedereen die zijn energiebeheer en controlemogelijkheden wil uitbreiden met het Shelly Pro 3EM systeem.

  • Compatibiliteit: Een galvanisch geïsoleerde schakelaar exclusief ontworpen voor Shelly Pro 3EM apparaten, het verbeteren van hun mogelijkheden.
  • DIN Rail Mountable: Gemakkelijk te bevestigen aan een Shelly Pro 3EM apparaat, waardoor naadloze integratie en uitbreiding van functionaliteiten.
  • Droge contacten:Galvanisch geïsoleerde schakelaar voor het bedienen van schakelaars en elektrische apparaten, biedt meer flexibiliteit en controle over het energieverbruik.
EAN:
  • 3800235268131

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Hoogte
    6.9 cm
    Breedte
    9.4 cm
    Diepte
    1.9 cm

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten