Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Spax achterwandschroef T-STAR discuskop 4x34mm 50 st
Spax achterwandschroef T-STAR discuskop 4x34mm 50 st 2
Spax achterwandschroef T-STAR discuskop 4x34mm 50 st 3

Spax achterwandschroef T-STAR discuskop 4x34mm 50 st

  • Bevestigingsschroeven voor meubels
  • Brede platte kop
  • Het achterpaneel kan gemakkelijk en zonder schade worden gedemonteerd en weer gemonteerd
  • Hogere uittreksterkte dan spijkers
  • Voorboren niet nodig

Toon specificaties

8,

79

per stuk(s) 0,18

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Universele schroevenSpax producten

Productomschrijving



Over dit product

De typische SPAX T-STAR plus-aandrijving heeft een zeskantige kop. Deze vorm vergroot het contactoppervlak van onze T-STAR plus en zorgt voor een optimale positionering van de T-STAR plus bits in de schroefkop. De best mogelijke krachtoverdracht van de schroevendraaier naar de schroef dankzij T-STAR plus zorgt voor snel en veel efficiënter werken dan met alle andere aandrijvingen.

Bij de montage van meubels bieden de nagels van het achterpaneel aan de randen van de kast weinig weerstand tegen uittrekken. In dat geval is deze universele Spax T-STAR discuskop achterwandschroef 4x34mm 50 stuks de beste optie, omdat de grote platte kop de druk over een groter oppervlak verdeelt. De schroeven met platte kop voor achterpanelen, die worden gebruikt bij de montage van meubelkasten, vervangen de combinatie schroef/bus: ze worden vastgeschroefd in de Europese boring van 5 mm. Ze centreren zichzelf en trekken de twee kasten stevig tegen elkaar aan. De kop van de montageschroef vormt geen obstakel bij de installatie van andere elementen zoals lades.

De schroeven met gedeeltelijke schroefdraad zijn perfect geschikt voor het bevestigen van dunne elementen, zoals panelen, planken of houten planken, op dikkere elementen zoals balken of balken. Het korte schroefdraad wordt in het dikke element geschroefd terwijl het niet-geschroefde deel in het te monteren element blijft. Zo is de contactdruk tussen de twee elementen maximaal. Het niet-geschroefde deel moet ten minste overeenkomen met de dikte van het te bevestigen element.

De term 4CUT verwijst naar de vierkante vorm van de schroefpunt. Deze vierkante puntvorm duwt de houtvezels tijdens het schroeven opzij en creëert ruimte voor de diameter van de schroef. Dit vermindert de spreiddruk die door de schroef wordt uitgeoefend en voorkomt splijten van het hout bij de rand. Het benodigde koppel van de accuschroevendraaier wordt ook verminderd, omdat de schroef niet in het hout hoeft te "persen".

Vernikkelen is een afwerkingsproces dat schroeven een licht gelige chroomafwerking geeft. Vernikkelde schroeven zijn ideaal voor gebruik binnenshuis. Voor buitentoepassingen die niet direct aan het weer worden blootgesteld, raden we onze schroeven met WIROX-coating aan en voor directe blootstelling aan het weer roestvrij staal van A2- of A4-kwaliteit.
EAN:
  • 4003530258404

Specificaties

  • Algemeen
    Binnen/buitengebruik
    i
    Binnen
    Houtcertificering
    i
    Product doesn't contain wood
  • Technische kenmerken
    Materiaal van doeloppervlak
    Metaal
    Materiaal
    Staal
    Lengte schroef
    3.4 mm
    Met kunststof glijlaag
    Diameter schroef
    4 mm
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleurfamilie
    Metaal rvs

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten