Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Menu
Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR
Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR 2
Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR 3
Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR 4
Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR 5
Exclusief online

Sigma Originals fietscomputer draad BC 10.0 WR

  • Compact en eenvoudig in gebruik
  • Weergave van temperatuur
  • Maximale snelheid voor motivatie

Toon specificaties

37,

50

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

FietscomputersSigma producten

Productomschrijving

De SIGMA SPORT original serie is compact en met een 1-knops bediening ook zeer eenvoudig in gebruik.

De SIGMA BC 10.0 WR is een compacte en eenvoudig te gebruiken fietscomputer uit de original serie van SIGMA SPORT. Met zijn 1-knops bediening is deze fietscomputer zeer gebruiksvriendelijk. De BC 10.0 WR biedt de tien belangrijkste functies die je nodig hebt tijdens je fietstocht. Het is een allround talent met essentiële functies.

  • Actuele snelheid
  • Gemiddelde snelheid
  • Dagafstand
  • Totaal afstand
  • Vergelijking actuele / gemiddelde snelheid
  • Rijtijd
  • Totale rittijd
  • Klok 12/24h
  • Maximale snelheid
  • Temperatuur

De SIGMA BC 10.0 WR heeft een tekstweergave die in 7 talen instelbaar is. Je kunt de fietscomputer eenvoudig aanpassen aan je voorkeurstaal. Daarnaast heeft de BC 10.0 WR voorgedefinieerde bandenmaten, zodat je altijd nauwkeurige metingen krijgt. De rijtijdweergave van deze fietscomputer gaat tot maximaal 100 uur, wat ideaal is voor lange fietstochten. De BC 10.0 WR heeft een automatische start/stop functie, waardoor je de computer alleen handmatig hoeft in te schakelen en hij vervolgens automatisch start en stopt. De fietscomputer is waterdicht volgens de IPX8 norm, dus je kunt hem in alle weersomstandigheden gebruiken. Daarnaast is de service-interval via UFSB instelbaar en is de BC 10.0 WR USFB compatible. De fietscomputer heeft een backup functie door een geheugenchip, waardoor je instellingen en totaalwaarden behouden blijven, zelfs als de batterij leeg is.

De SIGMA BC 10.0 WR is een veelzijdige fietscomputer die geschikt is voor verschillende gelegenheden. Of je nu naar je werk fietst, een mooie MTB route door het bos neemt of met de racefiets hard gaat, de BC 10.0 WR heeft alle essentiële gegevens paraat. De fietscomputer meet onder andere snelheid, gemiddelde snelheid, maximale snelheid, afstand, totale afstand, rijtijd, totale rijtijd, klok (24 uur) en vergelijking van de huidige en gemiddelde snelheid. Daarnaast geeft de BC 10.0 WR ook de huidige temperatuur weer, zodat je altijd op de hoogte bent van de omstandigheden tijdens je training. Met de maximale snelheid functie kun je jezelf motiveren om steeds sneller te fietsen. De BC 10.0 WR zorgt voor betrouwbare gegevensoverdracht dankzij de directe kabelverbinding naar de sensor. Hierdoor is een batterij voor draadloze overdracht niet nodig en kun je jarenlang gebruik maken van de fietscomputer zonder je zorgen te maken over het vervangen van een batterij.

De SIGMA BC 10.0 WR is een elegante en slanke fietscomputer. Hij heeft een groot display van 31 x 39 mm waarop de functies overzichtelijk worden weergegeven. De SIGMA ORIGINAL serie is ontworpen om goed aan te sluiten op verschillende soorten fietsen, zoals racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en sportieve stadsfietsen. Met slechts één knop aan de onderkant is de BC 10.0 WR eenvoudig en intuïtief te bedienen. Je kunt gemakkelijk schakelen tussen de functies tijdens je rit. Dankzij de geïntegreerde start/stop-functie begint de fietscomputer automatisch te meten zodra je je fietstocht begint en stopt hij wanneer je pauzeert, voor het stoplicht staat of je rit afsluit. De houder van de BC 10.0 WR wordt bevestigd met behulp van twee kabelbinders.

EAN:
  • 4016224102105

Specificaties


    Vaak samen gekocht


    Alternatieven

    Zelf gemaakt. Slim bespaard.

    • Meer dan 150 winkels

    • Snelle ophaling in de winkel

    • +200.000 producten online

    Hulp nodig?

    Andere vraag?

    Brico & BricoPlanit winkels

    Vind een winkel bij jou in de buurt

    Volg Brico

    Makkelijk betalen

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief

    schrijf je in voor de nieuwsbrief

    © 2024 -

    Brico BricoPlanit BricoCity

    Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten