Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Menu
Raw waskom rond 20x11 cm hardsteen gezoet
Raw waskom rond 20x11 cm hardsteen gezoet 2
Raw waskom rond 20x11 cm hardsteen gezoet 3
Exclusief online

Raw waskom rond 20x11 cm hardsteen gezoet

  • Natuurlijk hardsteen voor duurzame schoonheid
  • Gezoete finish benadrukt ruwe textuur
  • Compact formaat, ideaal voor kleine ruimtes

Toon specificaties

109,

-

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Waskommen toiletWiesbaden producten

Productomschrijving

Wiesbaden Raw Waskom Rond 20x11 cm Hardsteen Gezoet

Natuurlijk en Duurzaam

De Wiesbaden Raw waskom is vervaardigd uit hoogwaardig hardsteen, een natuurlijk en duurzaam materiaal. Hardsteen staat bekend om zijn robuuste karakter en tijdloze uitstraling. Deze waskom gaat jaren mee en behoudt zijn schoonheid, zelfs bij intensief gebruik.

Gezoete Afwerking

Het oppervlak van de waskom is gezoet, een techniek waarbij het ruwe hardsteen subtiel wordt gepolijst. Hierdoor ontstaat een matte glans die de natuurlijke textuur van het materiaal benadrukt. De gezoete afwerking voegt een tactiele dimensie toe en creëert een uitnodigende look.

Compacte Afmetingen

Met een diameter van 20 cm en een hoogte van 11 cm is deze waskom perfect voor kleinere badkamers of toiletten waar ruimte beperkt is. Ondanks zijn compacte formaat biedt de waskom voldoende capaciteit voor dagelijks gebruik.

Veelzijdige Installatiemogelijkheden

De Wiesbaden Raw waskom is veelzijdig in te zetten. Je kunt hem op een wastafelmeubel plaatsen, maar ook inbouwen in een wastafelblad. De ronde vorm en zwarte kleur passen in diverse badkamerstijlen, van industrieel tot minimalistisch.

Combineer naar Wens

Deze waskom heeft geen kraangat, wat betekent dat je vrij bent in je keuze voor een bijpassende kraan. Combineer de waskom met een muurkraan of een hoge opzetmengkraan voor een geheel eigen look. Een losse sifon en bevestigingsmateriaal maak je installatie compleet.

De Wiesbaden Raw waskom van hardsteen is een aanwinst voor jouw badkamer of toilet. Met zijn natuurlijke uitstraling, duurzame karakter en veelzijdige mogelijkheden tilt deze waskom je sanitaire ruimte naar een hoger niveau.



Let op:

Onze producten zijn met vakmanschap vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd natuursteen. Elk stuk is uniek en kan natuurlijke variaties in kleur, textuur en patroon vertonen, zoals aderen, haarscheurtjes en subtiele verkleuringen.

Deze kenmerken zijn geen imperfecties, maar benadrukken juist de schoonheid en het karakter van het natuursteen. Ze getuigen van de organische oorsprong van het materiaal en maken van elk product een one-of-a-kind kunstwerk.

De natuurlijke variaties hebben geen invloed op de kwaliteit of duurzaamheid van het product. U kunt erop vertrouwen dat u een tijdloos en stoer stuk in huis haalt, dat jarenlang meegaat.

Houd er rekening mee dat de foto's een algemene weergave zijn en dat uw product unieke natuurlijke kenmerken zal hebben, waardoor het kan afwijken van de getoonde afbeeldingen.

Wij streven ernaar om de mooiste stukken natuursteen te selecteren voor onze producten, zodat u kunt genieten van de ongeëvenaarde schoonheid en het karakter van dit duurzame materiaal in uw huis.

EAN:
  • 8719956082856

Specificaties

  • Algemeen
    Indicatie FSC keurmerk
    Belgaqua keurmerk
    Serie
    i
    0
  • Technische kenmerken
    Keramische schijven
    Methode van plaatsen
    Hangend
    Waterbesparend
    Materiaal
    Natuursteen
    Met temperatuurbegrenzer
    i
    Met waterkering
    Type materiaal
    Anders
  • Uiterlijke kenmerken
    Vorm
    Rond
    Afwerking
    Handgemaakt
    Kleurfamilie
    Zwart

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten